O meni

Radim u Školskoj knjizi kao savjetnica za cjeloživotno obrazovanje. Držim predavanja učiteljima, ravnateljima, a katkad i učenicima. Teme kojima se bavim vezane su za uspješnu komunikaciju, nove medije, motiviranje učenika, osobni razvoj i nove didaktičke modele poučavanja. Ovisna sam o čitanju i učenju. Zanima me e-učenje, dizajniranje digitalnih edukativnih materijala. Beskrajno sam zahvalna što postoji internet. Obožavam druženje s učiteljima uživo na svojim predavanjima, ali jako, jako volim i druženje s njima na društvenim mrežama. Najdraža od svih mojih grupa koje vodim na FB je grupa Kako motivirati učenike. U njoj imam gotovo 15.000 članova. U toj grupi razmjenjujemo ideje, iskustva, poveznice na zanimljive resurse, komentiramo… Ne slažemo se uvijek, ali nikad se ne svađamo.

Napisala sam nekoliko stručnih knjiga na koje sam vrlo ponosna, jednu bajku koju je ilustrirao legendarni Radovan Domagoj Devlić i puno slikovnica o Malom Plavom zmaju koje moje unučice obožavaju.
Živim s dva udomljena psa i mačkom, na rubu šume, na rubu sela, na bajkovitom imanju, u hrastovoj kućici u kojoj sam sve sama napravila. Volim praviti drveni namještaj, slagati podne mozaike, tkati tepihe, skupljati i sušiti ljekovite biljke, volim raditi u vrtu i brinuti se za svoje jezero…Imam zelene ruke i biljke me vole, a životinje me se ne boje. 🙂

http://gkr.hr/Magazin/Razgovori/Dinka-Juricic-Kriza-vizija-i-cuvanje-svojih-zona-udobnosti-najveca-su-opasnost

IMAG1810

Komentiraj